Бувальщина

  Старість.
Стали очі закисати,
Став я усератися,
Не ходжу я до жінок,
Бо соромно зізнатися.

А жінки усевидющі,
Видно добре знають,
Як зустрінуть на дорозі,
Притко обминають.

Зажурилася голівонька,
До долу схилилась,
Не хоче підійматися,
Не має вже сили.

Ой,ви хлопці-молодці ,
Не марнуйте даром часу,
Як зустрінете молодку,
Беріть її в охапку.

Бо проклята злюча старість,
Так швидко настане,
Сгине сила, прийде млявість,
Ніколи не встане.


Ой, навіщо, така доля,
Мужикам дісталась,
Бачуть очі,є бажання,
А сила сховалась.


Рецензии