Подих без легень

Піснями вітру...
Дотиками неба...
Теплом молитв прозорої води...
Веди мене туди, куди не треба!
Чи хоч кудись вже, зрештою, веди.
Ловився хмар...
Ховався десь у лузі...
Просив про ніч, розкраяних зірок...
Я - тільки крок, що зроблений по смузі
Його бажань...
Звичайний перший крок...
Боявся?
Так.
Сміявся?
Безумовно.
Благав за вдачу?
Хто ж бо не благав?!..
Душа і серце виткані з бавовни,
щоб сліз не лити в мить, коли пірвав...
Края мереж...
Веселощі на фото...
І дивний збіг обставин і бажань...
Бо хтось мене чека за поворотом,
щоб усміх сили злити з смутком знань...
А я не плачу...
Хай вже з сонця лине
чиясь любов до втраченого сну...
Бо то ж не я віддав на страту сина.
І то ж не я вже бога поверну...


Рецензии