И грея се

                на чуждата жарава...
Отблясъците бляскат в нощта.
Почти забравям, че
не остава
време за любов.
   
Не че стар съм и
вече ми
не става -
просто
не остава
време за любов.
   
За какво
живеем тогава? -
щом
не остава
време за живот...


Рецензии