Дитинство, дозволь...

Дитинство, дозволь по тобі посумувати.
За усі прожиті роки себе милосердно пробачити.
Світ змінювався зі мною, я в нім росла і жила.
І не пройшло і пів століття, як смуток за дитинством знайшов.
Не було в дитинстві брехні, не було користі,
а тільки світлі і чисті думки.
Ясні зірки світили низько і здавалися зовсім близько.
Надією серце жило, в майбутнє непохитно вірило
і йшло до нього упевнено.
Життя, не обдури дитинства надій і очікувань,
юності сліз і ридань.
Не дай піти з Життя -
не пізнавши силу справжніх почуттів і думок.
Дай випити міру справедливих і ласкавих почуттів,
з єдиних теплих і бажаних губ.


Рецензии