За годину ясний прийде день

Зеленіють верби над водою,
А качки пливуть під осоку,
Курява,здійнята чередою,
Вже сідає тихо на ставку

В очереті жаби гомоніли,
Та дівчата з поля йшли в село,
І лелеки у домівки прилетіли,
В небесах сузірья розцвіло
Десь полетіли  хмари білі в небі
Їх шляхи незнані,певна річ,
А соннце немов вогнище згасало,
Постукала в віконце темна ніч

Задрімали верби над водою,
Соловейко не співа своїх пісень
Літня ніч бува така коротка-
За годину ясний прийде день

23 травня 2017 рік


Рецензии