Cлова народные на мелодию Ласта Одинокий пастух

Пісня «Самотній пастух»
Музика: Джеймс Ласт
Слова: народні

1
З тобою будем, брате, ми на небесах,
                в небесах,
                ми — в небесах!!
Там нас чекає Бог
й Марія – вся їх Краса,
                така  Краса!!
                Бог в небесах – Краса!!

Приспів:
Люблю Тебе
і вірую!
Люблю Тебе
я вірую,
люблю Тебе
і вірую!!
люблю Тебе! – Тебе!!

2
Хто нас спаса, Хто нині нас спаса?
                Нас спаса!
                Благий – спаса!
Там нас чекає ще не бачена Краса!
                їх Краса,
            усіх святих краса й всі небеса!!

Приспів:
Ми любимо
ми любимо!
шукаєм їх
і каємось!
й тут будемо, так, будемо –
ми жити в їх Красі!!!

3
Хто нам на землю цю красу списав?
                Бог списав.
                Сам Бог писав!
І так духм’янить нас небес Краса,
               Бог в Небесах – небес Краса!
                і в тому їх краса!!

Приспів:
Люблю Тебе
і вірую!
Люблю Тебе
я вірую,
люблю Тебе
і вірую!!
люблю Тебе!! – Тебе!!!


Рецензии