Пригорнусь до тебе

Пригорнусь до тебе ніжно-ніжно,
Доторкнусь долонею душі.
У тобі життя мого успішність,
Тільки віддалятись не спіши.

Розкажи мені про свої вдачі,
Про все те, чим так радієш ти.
Більше я радію, аніж плачу,-
Закриваєш присмак самоти.

Не врачай надії ти на краще,
Вір у те, що буде лиш добро.
Прагну я для тебе просто щастя,
Щоб скоріше вже воно прийшло.

Пригорнись..Зрадій..Тобі дарую
Всю себе до часточки свого життя,
З-поміж інших я тебе кохаю та ціную,
Я з тобою поруч йду у майбуття.

71025081r


Рецензии