Кошеня i мишеня

Мале руденьке кошеня
блукало між кущами,
а тут назустріч мишеня –
воно втекло від мами.
Ти хто, – спитав його рудий, –
Куди одне мандруєш?
До мене йди мерщій, сюди!
Знайшов я сир. Скуштуєш?
Отак до вечора удвох
і бавилась малеча,
бо й думка кинула обох
про люту ворожнечу.

23.05.2017


Рецензии