Коли по любовi...

Коли по любові, співають інакше птахи.
Коли по любові, яскравіше горять зірниці.
Коли по любові, ранок пахне весною.
Коли по любові, щастя в очах не приховаю.
Коли по любові, жити хочеться нескінченно.
Коли по любові, думаємо це навіки.
Коли по любові, миті швидкоплинні.
Коли по любові, почуття глибокі і сердечні.
Коли після любові розлучення, як голка.
Коли по любові, Душі без тебе колко.


Рецензии