Частушки. пакахала 7

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 7

Неяк Саныча кахала,
 А яму аж семсят пяць,
 Вельми я пад им устала –
 Саныч любе дзеў  снашаць…

Як кахала я Рыгора
 Цэлы дзень яго учора,
 Усю ноч ён працаваў –
 Мне ён ноги раздвигаў –
 Нешта тыкаў и встаўляў…

Пакахала я Сцяпана –
 Вельми гарны ён мужык,
 Цалаваў мяне ён рьяна,
 А пасля зрабиў кирдык…

Федзю неяк пакахала
 И яго я цалавала,
 Цалавала цэлы год,
 Но уцёк ён, идыёт
Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии