Над КанАрами - й хмАри пАрами!

Над КанАрамы - й хмАры пАрамы!

Над КанАрамы - нэбо з хмАрамы -
ВИмэп дрщик нам - знов нэсЭ!
Над СахАрою - дУжэ стАрою -
смэрч писОк сухЫй - нам мэтЭ!

Над КанАрамы - ще нэ стАрымы -
гудЭ вИтэр злый - в витрякАх!
Йду базАрамы - нэ з татАрамы -
хОчу нашого - бурякА!

А на пАгорбах - та нэ в пАгодах -
люд будУе ще - витрякЫ:
бУдэ злВгода - бУдэ й ягода -
БУдэ й рАдисть нам - вид рукЫ!

ВИтэр сЭрдыться, рОтор ввЭртыться -
так элЭктрыку - нм даЕ!
ЛЮбар вЭтыться, та ще й сЭрдыться -
бо ж до мАткы НЭ - дистаЕ!

Над КанАрамы - й хмАры пАрамы -
ВИтэр гОныть нам - здалэкА!
Я ж проспЭктамы та бульвАрамы -
нэ знахОджу ПАР, морякА!

Над КанАрамы - нЭбо з хмАрамы -,

ХТО  ж мэнИ  тэбЭ -  - прынэсЭ?
знОву дОщик нам - прынэсЭ"Над КанАрамы - й хмАры ПАРамы

Миж КанАрамы - й хвЫли ПАРамы -
ПЛАВно, рАдисно - вси плывУть!
Люды ж пАрамы - нАвить стАрымы -
СЛАВно, рАдисно - вси жывУть!

Нэ цурАйтэся - а еднАйтэся -
вэсэлИшэ ВДВОХ - зАвжды буть!
ВЫ ж нэ лАйтэся - обиймАйиэся -
уДВОХ рАдисниш - бУдэ ПУТЬ!   ...............
      .............
7      ВИК: Донэйьк 23 травэня 2017-го


Рецензии