23, 05, 2017

шмат часу вольнага на сёння мела. Душа трымцела, калацілася , шумела ... Не ведала, як справіцца , па- праўдзе, з істотай гэтай зранку ачумелай.
Хацелася ізноў ёй нечага ...
Злавіла момант , папытала недарэку, чаго ты хочаш, што шуміш, як рэха хворае... Не адказала сёння мне сяброўка... Схавала ўсе свае пачуцці ...
лоўка так ...
Крывавіць мовай толькі беларускай , таму і хаваецца ў кутку няўтульным, вузкім, не пападае ў рэчаіснасць правым бокам , бо шмат людзей з абразамі, наскокам руйнуюць Беларусь як даннасць Богаву ...


Рецензии