Частушки. пакахала 10

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 10

Пакахала я буржуя
 Дачакалась пацалуя,
 А пасля пайшов працэс –
 На мяне буржуй палез…

Пакахала агранома
 У грази в гаўне у дома,
 Мы кахались у гаўне
 Пры чароўнай пры луне…

Пакахала я учора
 Маладога стрыпцизёра,
 Ён страптыз мне паказав,
 А снашаць мяне не став…

Пакахала вадалаза
 И дала яму тры раза,
 А тады и ахмырыла –
 Сладка вельми дзеўки была...

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии