Кто у меня в банке? украинский язык

Хто у мене в банці?

Написано в співавторстві з поетесою Надією Капінос


А у мене в банці-хто?
Хто у мене в банці? Хто?
Не вгадаєте ніхто-
Хоч за бублика!
В мене в банці -
Справжнє свято -
Дитинчата - жабенята
Пустотливі і хвостаті
Звірі - пуголовки)

Як до річечки ходила-
Їх у банку заманила...
Поживіть тепер у ній
На віконечку...)
Ми малятам - жабенятам
Ква-ква-ква співаєм з татом,
Заглядає через скло
Ясне сонечко)

Та чому сумні і кволі?...
Може - хочете до школи?
Чи... Цукерочку смачну
З полуничкою?
- нам цукерка не смакує...
Ми за Жабкою сумуєм...
За вітрами, очеретом
Та річкою...

Просять, просять мама й тато-
Доню, треба відпускати
Твоїх друзів колобоких
До матінки.
Мама- Жабка жабеняток
Має музиці навчати,
І щоб весело плигати-
Гімнастиці.

Відпусти! Не будь уперта!
Ми прийдемо на концерта
До ріки, де верболози
Хитаються,
І веселі жабенята
Будуть нам пісні співати,
І з тобою від душі
Привітаються.

Я ще трішки посумую,
Бо за друзями жалкую,
Та як треба, що поробиш-
Пливіть!
На концерта завітаєм!
...Ми ще діти. І бажаєм
В щасті й радості
Під сонечком жить.


Рецензии