Частушки. пакахала 9

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 9

Пакахала гультаЯ
 Вельми моцна деўки я,
 Ноч усю мы з им кахались –
 Сэксам пылким занимались…

Кума крэпка пакахала
 З ім гуляла в паддаўкі,            
 Усю ноч яму давала
 і рыдала ад таскі…

Пакахала валацугу
 И дала каля сяла,
 Як дастав ён цудну фугу,
 Што я чуць не памерла…

Пакахала дэмакрата –
 Валацугу-супастата,
 Рэйтынг класны у яго –
 Як впиндзюра, о-го-го…

 Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии