Частушки. пакахала 8

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 8

Пакахала я Яўгена –
 У яго длиней калена,
 Ён увёў мяне в экстаз
 Цэлых дзесяць страстных раз…

Пакахала я Ягора,
 И вяселле будзе скора,
 Всё ка мне ён прыстае –
 У яго завжды встае –
 Манька тольки не дае…

Пахахала я мальца,
 Шыбка гарнага хлапца,
 У яго шалун каштоўны
 И вялики и цудоўны…

Пакахала я мядзьмедя -
 Аказаўся гэта Федзя,
 Ад мядзмедя жар ідёць -
 Ён ка мне всё прыстаёць...

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии