Моi окуляри дуже темнi

"Мої окуляри дуже темні" - так ти мені казав.
Мої лінзи - теж непогані.
Шкода, що ти про це так і не взнав.

Я сьогодні тобі телефонувала.
Знову пила, знову себе мені було мало.

Знову почула те, що чула від тебе.
Знову відчула саме в тобі серйозну потребу.

Знову хотілось з тобою мені танцювати,
Знову готова була за твоїми правилами в дурні ігри пограти.

Знову хотіла на мить відчути себе безнадійною.
Знову хотіла сказати тобі, що з віком стаю спокійною.

Знову хотіла поглянути на що ти перетворився.
Знову хотіла відчути, що саме ти, а не я, в собі давно закрився.

Знову тебе надурю, знову скажу, що хотіла
Знати чи ти живий.
І ти повіриш у неправду мою неумілу.

Ти повіриш, будь впевнений, я це знаю.
Ти повіриш, бо я дуже уміло у твої ігри граю.

Ти повіриш, бо знаю твої слабкі точки.
Ти повіриш, бо знаю як відкривати душі твоєї замочки.

Ти повіриш, бо часто і густо
Ти сам відчуваєш, що без мене в житті дуже пусто.

Ти повіриш, бо я - та єдина,
На яку ані час, ані гроші твої не вплинуть.

Ти повіриш, а зараз відверто скажу,
Що часто, навіть дуже, очима і тілом тобі я брешу.


Рецензии