Мама моя сивенька

Мама моя сивенька,
Тиха голубка моя!
Журиться часом, рідненька,
Як забарюся десь я.

Молиться тихо за мене
І вигляда у вікно.
Серцем горнусь, моя нене,
Як у дитинстві давно.

Я притуляюсь до тебе -
Все у мені спочива.
Більше в житті й не треба,
Аби була мама жива!

Стала маленька і тиха,
В зморшечках руки, тремтять,
Ними відводиш ти лихо,
Здатна весь світ обіймать.

Сива моя матусю!
Серденько золоте!
Господу я помолюся
За нього, в Любові святе.

Хай тобі Бог посилає
Довгих і добрих літ,
Ласкою наділяє,
Неопалимий цвіт!
   
       м. Донецьк, 9-10.05.2017

 


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.