ШАХИ 5

          ШАХИ 5
Хопиць тольки зашчышчацца  –
Сэбэ, трэба нападаць,               
Мне китайца, шо баяцца –            
Китаёза што ли маць?               

Жэртвану-ка я лашару –         
Китаёзу я свайму,               
Нихуа задам я жару –               
Тольки як. я не пайму.               

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии