Вiдчувати до всiх - стан пiднесення передвесняний

Відчувати до всіх – стан піднесення передвесняний.
Загадкову закоханість в риси жіночих облич.
Бути радісно п’яним – постійно і радісно п'яним
від життя, від буття – світлим днем і у чорную ніч.

Усміхатися – друзям усім. Ворогам – особливо.
Ворог – саме на те, аби друга пізнати плече.
І однаково мріяти про заметіль і про зливу.
І щасливитись листям червоним, що осінь спече.

Раптом гостро відчути, що пані напроти – самотня.
Через те відчувати якусь чоловічу вину.
Відчувати, що вірші рятують жінок од безодні...
Відчувати – до всіх... А кохати – єдину одну...


Рецензии