Частушки. пакахала 6

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 6
Пакахала Емельяна,
 Никудышнага балвана,
 В сэксе ён, ни бэ, ни мя –
 Лиш ляжыць на мне плашмя…

Пакахала Кузьмича –         
 З'евшы литру первача,
 Аб каханни бармача
 Аддалася з гарача…

Пакахала я Миколу,
 Надта пекнага хлапца,
 Не пайду я больш у школу –
 Мець хачу я жарабца…

Я кахала  Михася
 У саломе, цэлы час,
 Аддалася я уся –
 Страсць зъяднала моцна нас…
Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии