Сказки для дочки

Сиділи  донька та матуся
Читала донечці казки,
Донька питала де їх друзі,
Куди поділись діти та батьки,

Чому вони в садок не ходять,
Чому на вулицях цей гам,
Чому їх батько не приходить,
Чому не можна к дітлахам.

А мати їй читає казку,
Нема їй що відповісти
Бо хтось вдягнув на себе маску
Сховавши лють за блок пости...

Сиділа донька та матуся,
Земля стогнала за вікном,
Разом шептали: «Я боюся»,
Яким ідем ми всі шляхом.

Що нам відповісти дитині,
Яка спитає: "Як же так?
Як заплутали в павутині,
Кому продались за п’ятак?"

Сиділи донька та матуся
Для цих питань вона мала,
А треба так зробити друзі,
Щоб мати їй відповіла


Рецензии