***

Я бачу, як читаєш ти один й той самий вірш.
Я відчуваю доторк твій – незнаної душі.
Мене бентежить спогад мій, бентежить здогад твій,
Хоч я й не знаю, що в той вірш вкладаєш саме ти.
І я дивлюся знов і знов, без жодної мети,
Як розгортаєш знов і знов той давнішній сувій…
І я з тобою, раз по раз, в той полинаю сум.
І я читаю знов і знов свої чужі рядки
Здивовано: невже то я, хіба то я була?
…й знов бачу, як ростуть квітки з ясних червоних крил…

22.04.17


Рецензии