Гиний шуна

Гиний шуна туьканчохь
Бухкуш стоьмаш тускар чохь?
Уьш ца кхуьу вайн ц1а чохь
Стоьмаш кхуьу дитташ т1ехь.

Кхуьу Бабин хасбешахь
Тайп-тайпанчу хаьснаш т1ехь:
Ж1онкаш, хохаш, ц1ен бурак,
Чам-буц, картол, саьрмасекх.

Сийна наьрсаш пайде ю,
Помидораш чоме ю,
Хасстоьмашна асар деш
Лело еза вай хасбеш.

       Азман Джабраилова


Рецензии