Хто ти

Чи знаєш, любий, хто ти є для мене?
Чи відчуваєш, як тебе люблю?
Ти ж спокій мій, серцебиття шалене.
Та я вже з цим  нічого не зроблю.
Ти ж моє щастя, і моє життя.
Та я б довіку цілувала сірі очі.
Коли ти поряд, то любові почуття.
Коли ж немає, я кляну ті темні ночі.
Чи знаєш, як то  тяжко відпускать?
Чи ж розумієш, як мені без тебе?
Та як же важко  душу ту тримать.
Та де ж ті сили взять щоб відпустить від себе?
Аби ж ти знав то, Як тебе люблю.
Якби ж ти тільки бачив мою душу.
Та я ж себе без тебе загублю.
І світ свій зупинитись змушу.


Рецензии