Зайду в росу я босими ногами

Зайду  в росу я босими ногами
Світанок потримаю у долонях
Згадаю як в дитинстві мені мама
Ласкаво вітром дмухала у скроні

Хай бог завжди з тобою буде сину
Казала тихо, глядючи на мене
Я слухав і дивився в небо синє
Шукав там бога в хмарах вирізьблених

Він розмовляє.. й  зараз він зі мною
Душа – його домівка а не небо
Хто зла не робить – чує Його мову
Твори добро..твоє добро –шлях в небо..


Рецензии