Тво м сце

Я б на твоєму місці
Не вівся б на дурниці,
І журавля б спромігся
Спіймать, а не синицю...

Я б на твоєму місці
Упевнено б усівся,
І піді мною крісло
Від важності не трісло.

У мене все по-іншому
На твоїм місці склалось,
Але на своїм місці -
Виходить все нескладно.

Бо чуже місце кращим
Здається - без омани,
Бо сліпі очі бачили -
А руки - в себе ж крали...

Я б на твоєму троні
Жив, начебто востаннє...
А на своїм ослоні
Живу, неначе камінь.


Рецензии