Без назви

Весь день твій- вечір.
Скупий і сірий.Порожнеча і холоднеча.
Чекаєш дива, чи твориш диво?
Невже так важливо,щоб словам твоїм
Хтось повірив? Валентина Малишко

Авжеш, саме цим людина відрізняється від звіра.
Важливо: як повідомить тобі, що в моєму садку
За краще вбрання змагаються вишня, черешня і слива?
Що райдуга вийшла, як пройшла несподіванно злива.
Що щем не проходить, поспіль два роки,
Ось тут.за грудиною,зліва...


Рецензии