Тво серце

I куплет

Один раз, один раз,
Щастя нам дало тільки шанс.
Вірю я, що буде так,
За вікном наступить вже весна.

Припев

Твоє серце зі мною,
Погляд почуттів також.
Вже не має розлуки,
І не має більше сльоз.
Серед різних мелодій,
Є одна, що про любов.
І вній я знаходжу,
Цю мрію знов і знов.

II куплет

Один раз, один раз,
Щастя нам дало тільки шанс.
Знаю, я, що у вісні,
Я побачу погляд твій.


Рецензии