В дчуваю

Земне кохання,як і книжки:
З різноманітної палітурки,
Кожне зі своїм почерком.
З нього би шити нам подушки,
Або ліпити карікатурки
Сюреалістичним розчерком.

Підкласти сОбі на узголів'я
Декілька чи одну,
Щоб сни ловити із кометних хвостів.

Я відчуваю,хто я,
Але не знаю,ким був,
Коли сильно любив,
Та нестримно тебе хотів.


Рецензии