Збоку виднiше?

Чим менше може у наш час людина,
тим більш значимою здаватися воліє.
Таких сьогодні майже половина,
і майже в кожнім ця спокуса тліє.

Все менше хочуть юні вперто вчитись,
їм все й відразу сповна подавай…
Та як би цій вірьовочці не витись,
настане рано їй чи пізно край.

Хотілося б, щоб все ж настав раніше
й скінчилося те лицемірне дійство.
Хтось мовить: "Збоку все видніше".
Та в прірву не звалилося б суспільство!..

21.05.2017


Рецензии