Залишися

Не боюся не прокинувшись заснути,
Не боюся залишитися без друзів.
Я боюсь з тобою залишитися в розлуці
І загинути в надії із ілюзій.

Я благаю, залишся,
Адже я без тебе помираю!
Та не смерті боюсь,
Не терзань.
Залишся зі мною,
Я благаю!

і нехай між нами кілометри,
Дочекаюся приїзду твого -
Аби чути звичний запах сигарети,
Аби обіймати тебе без тривог...

Я благаю, залишся,
Адже я без тебе помираю!
Та не смерті боюсь,
Не терзань.
Залишся зі мною,
Я благаю!


Рецензии