Все по колу

Згоріло літо і вже в зеленім листі
знаходятся жовтонасичені та багрянисті
Зачервоніє горобина, немов навмисно
Вимагати буде-зроби намисто!
Краса така лише за містом.
Віршів останніх не зрозуміла Муза змісту.
Зробити треба вигляд- горе не велике,
Нові напишем, сумнівів нема.
 А критика-цілющі ліки,
Хоч вирок був неначе жартома.
Визнає колись,та далі йду,
Сповненний надій.
Чеканням живу:крок кожен та кожну хвилину,
Що Муза перевтілиться в людину,
Яка так сонячно вдивляється з під вій...


Рецензии