Закриваючи оч - дивлюся кр зь мрак

Закриваючи очі - дивлюся крізь мрак
На все, що роблю та говорю не так.
Та тяжко найдалі у темряві йти,
Бо кожен мій крок
Веде не туди.

Блукаю між купи найдурніших думок.
Мабудь, це мій найважчий порок -
Там, де погано - робити ще гірше.
Але я не можу,
Не можу так більше.

21.05.2017
Семендяєва Юлія


Рецензии