лети!

у кожного з нас в голові проживають
такі собі два чуваки -
їх розум і серце іще називають
або дві проблеми в одній.
один не вилазить за межі паркану,
який збудував сам собі,
а інший невпинно сумує й страждає
від надто палких почуттів.
їм разом нелегко, бо серце бажає
віддатись емоціям всім,
а розум це прагнення вмить відчуває
й спиняє його, та втім
др;гий чувак зазвичай хоче жити
й руйнує увесь цей паркан.
бувають щасливі та радісні миті,
та можна вступити в капкан,
тому треба знати, які твої межі
та те, що їх створюєш ти.
коли на душі тобі дуже бентежно,
від розуму спробуй втекти.
послухай себе без думок неспокійних,
від переживань не тремти,
життя не буває завжди гармонійним,
тому забудь межі, лети!


Рецензии