Бережи його, Господь

Бережи його, Господь, від біди і від знегоди!
Хай не знає він тривог серед радощів і вроди!
Тільки затишок і спокій хай зів’ють в душі оселю,
і живе він, цар і бог, невразливий, наче скеля!
Так, пробач, мене Господь, що його я кличу богом,
головний він – на землі, Ти ж – на небі, судиш строго.
Не суди його, Господь! Він твоя душа і плоть.


Рецензии