Вишневий цвiт

На вишні впала цвіту заметіль –
Стоять дерева в мареві сповиті.
Гуде над цвітом невсипущий джміль
І бджоли – трудівниці працьовиті.
І пахне сонцем, медом і теплом,
Немов уся земля у цвіт пірнула.
Край стежки понад шляхом за селом
Вишнево-біла заметіль майнула.
У вишиваних білих сорочках,
Немов перед вінчанням наречені,
Стоять дерева у ясних вінках,
Замріяні, щасливі, окриленні.
І під вікном гойдає рукавом
Маленька вишня, вбрана у обновку.
Аби намиста стиглого разком
Сипнути в жмені літу молодому.

Ольга Соколовська © 


Рецензии
Оленька, у вас замечательные стихи на украинском языке !
Я прочитала несколько - понравились все!
Добра вам и вдохновения!

Наталья Бурлай   05.11.2017 19:05     Заявить о нарушении