Когда твои дочери и твои сыновья

Коли твої доньки і твоі сини ,
Шукаючі кращої долі ,
Залишать тебе і підуть у світи ,
Не плач,Україно, від болю .
    Твоєї провини немає у тім ,
    Що дітям недобре жилося.
    Родину залишить, залишити дім
    Не з жиру ,мабуть, довелося.
Є інші у тебе іще діточки ,
Та краще б ти їх і не мала!
Ти їм не потрібна, багатства твої
Безкарно вони розікрали.
     Вони вишиванки вдягають бува ,
     Щоб чорнії душі сховати ,
     Говорять красиві високі слова ,
     Щоб далі тебе руйнувати.
Є й треті у тебе - оце вже твої
І в добру, і в тяжку годину.
Живуть і працюють на рідній землі,
І дбають про тебе єдину.
      Для них ти прекрасна у всякі часи ,
      Батьки тут живуть їх і діти.
      Тут вічно звучатимуть їх голоси.
      І мова в піснях буде жити.


Рецензии