Вiд душi бажаю всiм добра!

Я пишУ і вірші, і сатиру,
Все, що у буденному житті.
Друзям всім бажаю щастя й миру
І взаємних щирих почуттів!

Хай Вам вЕсни і літА, і зИми,
Подарують теплі й гарні дні.
Я для Вас зберу найкращі рими,
Так приємно буде Вам й мені!

Хай слова квітують, наче квіти,
В сяйві оксамиту з-під пера...
Хай Вам сонечко яскраво світить,
Від душі бажаю всім добра!
18 05 2017р
Вікторія Р


Рецензии
Дуже гарне бажання!Вам добра i хай Вам сонечко яскраво світить! Татьяна!

Татьяна Арифулина   02.06.2017 18:32     Заявить о нарушении
Щиро дякую Вам Татьяна!

Виктория Гребенюк Роженкова   02.06.2017 21:27   Заявить о нарушении