Частушки. пакахала 4

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА... 4

Пакахала Анатоля
 Неяк раз дзяўчынка ВоОля,
 Ён на Волю як залез –
 Рана утрам тольки злез…

Пакахала я Антося –
 Не хачу яму давать,
 Ну, а коль мяне папрося –
 Буду ноги раставляць…

Пакахала я Аркадзя
 У забора на нач глядзя,
 Ты ня лезь ка мне туды –
 Як пажэнимся – тады…

Пакахала я Андрэя
 И ад шчасця вся нямея,
 Прашаптала: «Эй, Андрэй,
 Ты снашай мяне хутчэй»…

 Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии