Я повернусь Чекай Париж

Я повернусь… Чекай… Париж…
Зустрінемось…
І у кав’ярні Тюільрі
Замріємось…

Мить…. Насолода…Тет-а-тет
Побачення…
Любов’ю кожен погляд й жест
Означено…

Світ розіллється в нас теплом…
Обіймемось…
Мовчанню внутрішніх промов
Довіримось…

Легенькі зморшки-промінці…
Сміятимось…
І знову – відстані й віки…
Прощатимось…

Я повернусь… Чекай… Париж…
Зустрінемось…
Любов в тобі, в мені, і скрізь…
Безвимірність…

17.05.2017


Рецензии