Сто кiлометрiв на пiвнiч

Сто кілометрів на північ…
Звична дорога до Раю…
Мить довжиною у вічність…
Знаю… Люблю…Відчуваю…

Сто кілометрів на північ…
Рай крізь Земне існування…
Страхом стриножені тіні
Свідчать можливість злітання…

Сто кілометрів на північ…
Райські ворота відкрито…
Вільні, з народження вільні
Ті, хто приходять Любити…

Сто кілометрів на північ…
Райське життя… Насолода…
Небо заповнене крильми
Там, де до Раю дорога…

Сто кілометрів на північ…

16.05.2017


Рецензии