I я лише з тобою зрозумiв, що e любов

І я лише з тобою зрозумів,
Що є любов і що насправді пристрасть,
Коли тобою зібране намисто
Я цілувати юнаком схотів.

Якби лише намисто... Боже мій,
Там – під намистом – рай для поцілунків...
Суцільний рай жіночих подарунків,
Яким багатий світ коралів твій...

В житті ще так коралів не любив.
Через коралі ніч цілу не спали...
Не знаю – цілував я, чи молив.
Та знаю: вже не розлюблю коралів...


Рецензии