ШАХИ 3

         ШАХИ 3

Не, не здамся я табе –       
Стыдна здацца китаёзе, 
Ён так мыслив пра сябе    
У мацернай моцнай прозе.

Думай лысина, шчытай –
Сэбэ, зашчышчацца трэба,
Чэрап, венгра выручай –      
Памажы ражжыцца хлебам. 

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии