В газетах писали гумореска

 
                Міністр  в  регіонах

Пан  міністр,  скажіть,  будь  ласка, 
В  газетах  писали,
В  регіонах  Ви  бували,               
Як  ідуть  там  справи7
З економікою   як   там
Прибутки  не  впали7
І  як  вас  там,  пан  міністре,
Люди  зустрічали7

Дуже  гарно,  скажу  прямо,
Живуть  регіони,
Не  лінується,  якщо  хто,
Може  мать  мільйони,
Діло  своє,  хто  захоче,
Розгорнути  може,
Для  їх  розвитку  ніхто  вже
Не  чинить  припони

Мандрував  по  всім  закуткам
І  де б  я не  був,
Слова  худого  про  владу
Й  про  себе  не  чув

Всюди  радо  зустрічали,
Стелили  доріжку,
За  які  столи  саджали,
Кланялися  низько,
Хліб  із  сілью  підносили,
Пісні  як  співали,
А  якою  там  горілкою
Мене  частували


Був  на  ланах  у  фермера,
У  хлів  заглядав,
Так  той  фермер  икрой  чорной 
Мене  частував
Сам  він  на  ікру  ту  чорну
І  ока  не  клав,
Рибу  червону  не  чипав,  навіть,
Їв  лиш  баклажан

Добре,  мабуть,  живе  фермер,
Що  йому  буде7
Коли  навіть  таку  їжу
І  в  рот  не  бере
Буде  випадок  як  слушний
Туди  їду  знову,
Я  так  дня  не  жив  в  престольній
Як  в  тих  регіонах


    


Рецензии
А ще Валерьян яки замутили неплохо
Мари хати щоб я итак жиль и нехай яки
Маки хари конопля ивври тебэ)))
С уважением,

Юрий Маркин -Сентябрь   18.01.2018 14:37     Заявить о нарушении
Если можешь- удружи,
И по-русски изложил)))))

Валерий Сентюрин   18.01.2018 15:55   Заявить о нарушении
Я етот език сам не поему:))))

Юрий Маркин -Сентябрь   18.01.2018 18:17   Заявить о нарушении
Так о чем,японки мать,
пытаешься рассуждать,
Я так,Юра,не привык,
Давай выучил язык!)))

Валерий Сентюрин   18.01.2018 18:52   Заявить о нарушении
Ну так привыкай))) Ахааааааа

Юрий Маркин -Сентябрь   18.01.2018 18:56   Заявить о нарушении