Давай почнемо з темряви усе...

Давай почнемо з темряви усе...
У темряви чимало є родзинок –
вона водночас в очі та у спину
цілує під Равеля і Бізе.

Давай почнем у темряві – і день,
і ніч почнем, і ранок – поцілунком.
Нечутним... Поцілунком-порятунком
у час повільних, та палких, пісень.

Давай почнемо з темряви буття, –
а врешті все на світі починалось
із темряви, – щоб  ми не відрізнялись
від світу, що почав нове життя...


Рецензии