Не весела хода життя...

Під впливом такого ж вірша Проходи Володимира
 ********************

В одну воду знов не увійти,
Як не йти до струмкої води.
Серцю боляче, плачить, пече,
Але марні надії на те,

Що загоїться рана стара,
Бо час вчить нас, та сенсу нема.
Не повернишь кохоння своє.
Якщо зрадив - воно не твоє.

Як кохалися - з милим одним,
А побралися зовсім з другим.
Розкололась любов, як із скла,
І змарніло без неї життя.

Не поверниш минулу любов,
Хоч гукай її знову і знов.
Лише пам'ять залишиться там-
Сподіватись на неї не вам.

От й виходить, таке є життя...
І літа нашії - каяття.
Щоби жити у щасті удвох -
Так вчиняй, як велить тобі Бог.


Рецензии