***

Я бачу більше, ніж насправді є,
І навіть більше, ніж то може бути.
Це ілюзорне бачення моє
Час од часу працює, як спокута

Колишньої зневаги й сліпоти.
...щось дуже несумісне – я і ти...


Я бачу більше. Інколи – це шлях
Відкрити щось, зачинене в очах.
А з чогось, що розчинене у снах,
Кристал створити в дивних кольорах,

І віднайти те, що й не знаєш ти
В самім собі - небачені світи.


Та ж іноді це бачення – лиш міт.
Це руйнівна і болісна отрута -
Побачить те, що лишень мало б бути,
Та що ніколи не прийде в цей світ.

Розтанули уявні всі мости.
Щось зовсім несумісне – я і ти.


18.05.17


Рецензии