Осiнь

Ну що ж, привіт, подруго осінь,
З дощем до нас ти завітала...
А за вікном опале листя вітер носить,
Ти барвами мене зачарувала!

Бабине літо у повітрі проліта,
Буває навіть сонце із-за хмарок виглядає,
Бракує нам його тепла,
Якого кожен у своєму домі вже шукає.

Ти не тужи, подруго осінь,
Не плач, сльозами нас не заливай,
Приходь, приходь до нас у гості,
Приємні спогади про себе залишай! (с)


Рецензии