Моi очi

 
Забудь мої очі карі,
Вони наче прірва печалі,
В них смуток і біль оселився,
Так прикро, що в них Ти дивився...

Щоразу заглядав з цікавістю,
Так довго вдивлявся з жалістю,
Шукав у них відповіді на свої питання,
Натомість отримував мертве мовчання...

Ти більше у них не заглянеш,
І вогники в них не запалиш,
В них іскри тліють від сліз,
На серці безжальний надріз... (с)


Рецензии